модернизирани асансьори

Удължете живота на асансьора и ескалатора

Асансьорите и ескалаторите остаряват като всичко останало. Това означава, че един ден ще се изправите пред предизвикателството да модернизирате съоръженията, за да отговарят на законовите изисквания, за да увеличите капацитета или комфорта им, за да намалите разходите за енергия или, за да надградите оборудването в съответствие с настоящите стандарти и нужди.

Ние използваме обширното си ноу-хау, за да комбинираме ефективно нашите висококачествени компоненти със съществуващата ви система, за да създадете съоръжение от следващо поколение, което отговаря на вашите изисквания и настоящите стандарти и разпоредби - всичко това, като същевременно увеличавате стойността на вашата сграда.

 

Независимо дали използваме компоненти от широкото си продуктово портфолио или конфигурация с отворена система, ние гарантираме най-доброто модернизиране всеки път. Крайният резултат винаги е правилното решение за вашата жилищна или обществена сграда, офис или хотел.

 

Работата ни започва с професионален анализ и, заедно с вас, проверка на съоръжението. Това дава възможност на специалистите ни да предоставят изчерпателни предложения за възможните варианти за модернизация, като същевременно вземат под внимание всички ваши индивидуални нужди.

елементи за модернизиране на асансьор
техник осъвременява ескалатор

В много редки случаи целият асансьор трябва да бъде подменен. За частична модернизация, решенията започват с отделни компоненти, а в случай на цялостна подмяна на съоръжението, ние ви даваме възможност да се възприеме гъвкав подход съобразен с конструкцията на вашата сграда. По този начин, в много от случаите, не се създава прах, не се изискват становища на конструктори и инженери, и шумните строителни работи могат да бъдат избегнати.

При нужда от сервиз или концултации не отлагайте да направите запитване:

Свържете се с нас

при необходимост от модернизация