TKE Elevator coma icon upОбщи условия за ползване на уебсайта Alex-ea.com


т1. Въведение

Уебсайтът alex-ea.com има функцията на информационен и презентационен корпоративен уебсайт, спрямо услугите и продуктите на фирма "АЛЕКС ЕА" ЕООД.

 

Ползвайки този уебсайт Вие декларирате, че сте запознат и приемате описаните по-долу общи условия на уебсайта alex-ea.com

 

Данни за собственика на уебсайта:

"АЛЕКС ЕА" ЕООД
ЕИК: 121182169
ДДС Nо: BG121182169
Адрес: гр. София, ул. Филип Кутев 7

За да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на своите клиенти, „АЛЕКС ЕА“ ЕООД създава долуизброените Общи условия, за информиране, удобство и защита от злоупотреби, както на себе си, така и на своите клиенти.

т2. Защита на личните данни

Запознайте се с пълната полица с Политиката за поверителност и защита на личните данни на уебсайта alex-ea.com и фирма „АЛЕКС ЕА“ ЕООД.

т3. Авторско право

Графичният и уеб дизайн, текстовото съдържание и всички дигитални материали и активи на уебсайта alex-ea.com, включително лога, търговски символи, графични изображения и надписи, текстове и мултимедийно съдържание, са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права и са собственост на „АЛЕКС ЕА“ ЕООД.

Всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право върху интелектуалната собственост, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

„АЛЕКС ЕА“ ЕООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани на този уебсайт, само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

КОПИРАНЕТО, ИМИТАЦИЯТА, ПЛАГИАТСТВОТО, МОДИФИЦИРАНЕТО, ВЗАИМСТВАНЕТО, НАПОДОБЯВАНЕТО, ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕТО, ИЗТЕГЛЯНЕТО, ПРОДАВАНЕТО, РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО И ПУБЛИКУВАНЕТО НА ГРАФИЧНИЯ И УЕБ ДИЗАЙН, ТЕКСТОВОТО И ВИЗУАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ ОТ УЕБСАЙТА KSPORT.BG, Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО!

т4. Права и задължения съгласно закона за защита на потребителите

„АЛЕКС ЕА“ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в уебсайта alex-ea.com

Платформа за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК)

Този документ (Общи условия за ползване на уебсайта alex-ea.com)
е последно обновен на 18 Юни 2020-а година.