TKE Elevator coma icon upСгради, където сме реализирали наши пътнически и товарни асансьори


В основата на нашата компания са заложени безопасността, комфорта и оптималното придвижване на хората в сградата и обществените пространства. Позовавайки се на нашия голям опит, ние можем да Ви предложим най-удачното решение в зависимост от функцията на Вашата сграда. Стремим се да осигурим кратко, безаварийно и приятно придвижване на пътниците.

Дизайнът на асансьорите винаги е с индивидуален подход, съобразен с вашите изисквания, така че те да отговарят максимално на интериора Ви. Високото качество на изпълнение на пътническите ни асансьори ви осигурява дълговечност, както на самите съоръжения, така и на целия проект.

TKE Elevator coma icon upГалерия ескалатори, травелатори, платформи и метални детайли


Ескалаторите и подвижните пътеки (травелаторите) са неизменна част в осигуряването на плавно и бързо придвижване на хората в търговски центрове, летища и различни обществени пространства.

Ние сме инсталирали ескалатори и травелаторите в много сгради и обществени пространства в цяла България, както по-стандартни решения за малки сгради, така и по-тежкотоварни за обекти, в които има придвижване на голям поток от хора.

Нашите съоръжения са с изключително високо качество и сигурност, изцяло съобразени с функцията на конкретната сграда или обществено пространство.