консултация във висока сграда

В нашия стремеж винаги да предлагаме най-доброто, се гордеем да Ви информираме, че  фирма ALEX ЕА е официален представител на световния, немски лидер в производството на високо технологични асансьори, ескалатори и травелатори TK Elevator | ThyssenKrupp.

 

С ThyssenKrupp и техния международен, изключително високо квалифициран екип от специалисти и анализатори ние можем да Ви предложим най-новото поколение високо ефективни и дълговечни асансьорни уредби, ескалатори и травелатори.

бизнес среща в черно-бяло
 
Специфичните нужди на Вашите проекти ще бъдат анализирани от специалистите на ThyssenKrupp и ще бъдат намерени най-подходящите за Вас съоръжения отговарящи на конкретните нужди на сградата, произведени във фабриките на ThyssenKrupp по немски ISO стандарт.
консултация със специалист на ThyssenKrupp

Чрез специализираните софтуери и специалисти на ThyssenKrupp в Германия ние можем да направим трафик анализ на Вашата сграда и да Ви предложим най-доброто и оптимално решение, увеличавайки максимално капацитета, комфорта, използваемата площ и броя ползватели на Вашата сграда.

Дори да сте на етап проектиране

Свържете се с нас - Вашата сграда само ще спечели