Съоръжения за повдигане и преместване на товари


Tractel ® разработва, произвежда и предлага съоръжения за повдигане и преместване на товари, устройства за измерване на товара, временни и постоянни съоръжения за безопасност при работа.

Оперирането с тежки и / или голямо-габаритни товари често може да бъде трудно и опасно. Тези операции се нуждаят от голямо пространство и множество хора. За да подобри условията при работа, TRACTEL® предлага много решения, които са лесни за употреба, надеждни и с минимална поддръжка.

 

Чрез дистрибуторска мрежа от над 8000 дистрибутори по света, клиентите имат достъп до широка продуктова гама за различните нужди. Чрез отдадени агенти по целия свят, TRACTEL® може да осигури на своите клиенти най-модерните и иновативни решения в индустрията, като отговори и на най-специфичните нужди.

подемни съоръжения TRACTEL лого
Съоръжения за повдигане и преместване на товари TRACTEL

История

TRACTEL® Group е създадена през 1941 г. Първите успехи на TRACTEL® започват, когато тя създава TIRFOR®, устройство за дърпане и повдигане на товари, което работи със стоманено въже, минаващо през него. По това време устройството TIRFOR® е революция, тъй като прави много по-лесна работата с различни видове товари. TRACTEL® не спира да подобрява TIRFOR® и множеството й патенти са свидетелство за функционалните и индустриални иновации.

За повече информация

Свържете се с нас по телефона или направете запитване от контактната ни форма