асансьор в процес на сервизиране

Поддържането на асансьори, ескалатори или травелатори в най-доброто им работно състояние, изисква редовно сервизиране и висококачествени ремонти. Нашата гъвкава услуга удължава жизнезия цикъл на вашата система, като същевременно гарантира нейната безопасност.

 
Нашите високо квалифицирани сервизни техници имат десетилетия опит и достъп до световна технологична мрежа за системи от всички световни производители. Това ни дава възможност да предоставяме първокласни услуги независимо от  кой производител е съоръжението.
 
асансьорна шахта поглед отвътре
 
Висококачественото производство и монтаж водят до голяма надеждност и дълговечност на Вашите съоръжения. Извършването на качествена техническа поддръжка е ключова за безаварийната работа и осигуряването на Вашето спокойствие.
сервизирани асансьори и ескалатори

Нашият опит в сервиза на асансьори е вече над 25 ГОДИНИ и затова ви гарантираме изключително коректно и навременно обслужване на съоръженията ви.

Специалистите ни са високо-квалицирани и преминали множество обучения, както в България, така и по света и познават добре, както предлаганите от нас, така и от други фирми, асансьори и ескалатори. Ние ви предлагаме гъвкавост при избора на договор за техническа поддръжка или модернизация, който да отговаря на вашите нужди.

Свържете се с нас

при нужда от качествен сервиз